festmény
ajándékba

Szeretnél meglepni valakit egy igazán különleges ajándékkal?
Tudod, hogy örülne egy festménynek, de nem vagy biztos benne, hogy pontosan mi tetszene neki?
Festmény ajándékba - Izabella Dolhai Art
festmény ajándékba

Egyedi
festmény ajándékba

Vásárolj egyedi festményt ajándékba, akkor is, ha még nem tudod pontosan milyen képet szeretnél, vagy ha nincs konkrét fotód.

személyre szóló ajándékutalvány

Különleges ajándék

Biztosan az ajándékozottnak tetsző lesz a végeredmény

Gyors megoldás, ha sürget az idő

1 évig beváltható

ingyenes házhozszállítás

Izával és férjével egyetem óta jóban vagyok, így könnyebb volt észrevennem az Instagramon Iza festői skilljeit. Miután kitaláltam, hogy a bátyámat és feleségét pár képpel lepem meg, nem volt kérdés, hogy Izától vásárolom meg a festményeket. Simán elfogadta a koncepciómat, illetve adott pár jó tanácsot. Rövid időn belül el is készült a festményekkel, amikkel nagyon megleptem kedves testvéreméket. Olyannyira, hogy kérte, hogy legközelebbi ajándéknak is festményt kérne Izától. Azóta 2 x 3 madaras "képsorozattal" büszkélkednek.

Karesz

Iza teljes mértékben az elképzeléseimnek megfelelően készítette el a festményt. A megrendelésnél egyeztettük a festmény méreteit, illetve a festési technikát. Fontosnak tartotta azt is megbeszélni, hogy miért fontos számomra a kép, és ezeket az érzéseket, apró mozdulatokat igyekezett megjeleníteni alkotásában. A különböző munkafázisokban is kikérte a véleményemet, valamint folyamatosan beépítette munkájába az igényeimet és visszajelzéseimet. A végeredmény magáért beszélt, a várt hatás nem maradt el. Jelenleg a dolgozó szoba középpontjában dobja fel a szürke hétköznapokat ez a gyönyörű festmény.

Emese

Gyakran
felmerülő
kérdések

MILYEN MÉRETET VÁLASSZ A FESTMÉNY VÁSÁRLÁS SORÁN?

A méret választás függ a személyek számától és a témától. Ha több személyben gondolkodsz, mindenképpen a nagyobb méretek választása az ideális.

Olajfestmény:
– 1 személy esetén már az 30x40 cm-es méret is megfelelő.

– 2 személy esetén már minimum 40x50 cm-es méretben érdemes gondolkozni.

– 3-4 személy esetén pedig az 50x60 cm-es méret mutat a legszebben.

Akvarell festmény:
– Az akvarell képek esetében A4-es és A3-as méret választható.

– Ebben az esetben a téma komplexitása határozza meg a munka ajánlott méretét. Például egy erdei madárról készült akvarellhez elegendő lehet az A4-es méret, de ha a madarat egy bonyolultabb háttérbe helyezzük, akkor már az A3-as méret jobb lehet.

Milyen anyagra KÉSZÜLNEK A FESTMÉNYEK?

A festmény vásárlás során különböző technikák közül választhatsz.

Az akvarell képeket jó minőségű, kifejezetten erre a célra használatos akvarell papírra készítem.

Az olaj festményeket feszített vászonra festem.

KERETTEL EGYÜTT IS vásárolható FESTMÉNY?

Nem, jelenleg csak keret nélkül vállalok festményeket.

A keret kiválasztása nagyban függ a festmény elhelyezésétől, így ezt a döntést inkább a leendő tulajdonosra bízom. Olajfestmények esetében egyébként sokszor nincs is szükség keretre, önmagukban is kerek egész megjelenésük miatt.

MENNYI IDŐ ALATT érkezik meg A festmény?

A festmény elkészítését a részletek megbeszélésétől számítva 20 munkanap alatt tudom garantálni. Ezt követően pár napon belül számíthatsz a kiszállításra. Ha a festmény ajándékba készül, akkor ezzel érdemes kalkulálnod!

Amennyiben szeretnéd hamarabb megkapni festményt, akkor jelezd a megrendeléskor. Igyekszem priorizálni a sürgős rendeléseket és erről minden esetben időben visszajelzek.

HOGYAN történik a fizetés?

A festmény vásárlás során a kép árát a csomag átvételekor utánvéttel tudod kifizetni.

Ha a festmény ajándékba készülne, akkor válassz bátran ajándékutalványt: így a megajándékozott dönthet a részletekről! Ilyenkor átutalással tudsz fizetni.

MILYEN TECHNIKÁT érdemes választani a festményhez?

A megfelelő technika függ a festmény témájától, az általad kedvelt stílustól és attól, hogy milyen hamar szeretnéd átvenni a festményt.

Téma:

-Portrékhoz inkább az olaj technika ajánlott, mivel ez a módszer részletgazdagabb és pontosabb képalkotást tesz lehetővé.

-Kisállatportréhoz, tájképhez, csendélethez és hangulatfestményhez mindkét technika kiválóan alkalmas.

Stílus:

- Az olajjal készült festmények klasszikusabb hatást keltenek és időtállóbbak.

- Az akvarrellel készült képek lazább, könnyedebb hatást keltenek. Frissek és lendületesek, így kevésbé pontos és részletgazdag képet eredményeznek.

Elkészítési idő:

- Egy olajfestmény elkészítése lényegesen hosszabb folyamat, hiszen a festéket több rétegben kell felvinni a vászonra. Emellett a festék nagyon lassan szárad, emiatt egy ilyen kép elkészítése több hétig tartó folyamat. Emiatt a megrendeléstől számított 20 munkanapon belül tudom vállalni a festmény elkészítését.

- Az akvarell technikával készült képek jellemzően rövidebb idő alatt elkészülnek. Ha rövid időn belül szükséged van a képre, akkor mindenképpen ezt a technikát javaslom.

LEHET-E TÖBB FÉNYKÉPBŐL ÖSSZEÁLLÍTANI AZ ANYAGOT EGY FESTMÉNYHEZ?

Igen, van lehetőség arra, hogy több fotóból álljon össze a festmény. Ami fontos lehet ebben az esetben az az, hogy portrék esetében, csak azt tudom lerajzolni, amit látok. Mivel nem ismerem a portrék alanyait, így csak a fotók alapján tudom őket megörökíteni. Egyéb témák esetében (például absztrakt, nonfiguratív, táj) van rá mód, hogy képzeletből vagy neten elérhető fotók alapján dolgozzak.

MENNYIBE KERÜL A SZÁLLÍTÁS?

 A szállítás belföldön minden esetben ingyenes. Külföldi cím esetén érdeklődj a megrendelés során, mivel a szállítási költség országonként eltérő.

HOGYAN JUT EL A FESTMÉNY A MEGRENDELŐHÖZ?

A kisebb akvarell festményeket, melyek akvarell papírra készülnek, postázva küldöm, a nagyobb, főleg a vászonra készült olajfestményeket Foxposttal tudom eljuttatni a hozzád legközelebb eső automatába.

Hogyan lehet Áfás számlát kérni a vásárolt festényről?

A festmény vásárlás során az értékesítéséről minden esetben számlát állítok ki, mely alanyi adómentesség miatt nem tartalmaz áfát.

EGYEZTESSÜNK!

Festmény vásárlás - Dolhai Izabella