Elindult az izabelladolhaiart.hu – Örülök, hogy itt vagy!

2021.02.20. | Egyéb kategória

Üdvözöllek a honlapomon! Dolhai Izabella vagyok és imádok festeni. Ezen a honlapon bemutatom az eddigi munkáimat és lehetőséget adok arra, hogy te is rendelj tőlem egyedi, modern festményeket fotó vagy az elképzeléseid alapján.

Hogyan kezdődött?

Visszaemlékezve már óvodás koromban is folyton rajzoltam, festettem, a szüleim el is tették az egyik képemet, ami a mai napig ki van téve otthon a falra. Lehetséges, hogy pont ez az elismerés adta meg a kezdő löketet ahhoz, hogy elmélyedjek az alkotásban. Az igazi okra nem emlékszem, de az biztos, hogy azóta is a kedvenc elfoglaltságaim közé tartozik mindenféle alkotás.

Az évek során folyamatosan képeztem magam, de formális művészeti oktatásban nem volt részem. A realisztikus ábrázolásmód áll hozzám közel, szeretek fénykép alapján festményeket készíteni vagy a természetből inspirálódni. Nem ijedek meg az élénk, vibráló színektől, az erős kontrasztoktól, kedvelem a modern, letisztult formákat és a friss, szokatlan beállításokat. A portréfestés áll hozzám a legközelebb és az olajfestés mint technika, de a tájképeket, csendéleteket kedvelem és akrillal és akvarellel is szeretek alkotni.

Egyedi festmény Vásárlás

A magam örömére készített képek mellett szívesen dolgozok megrendelésre. Természetesen ilyenkor a megrendelőim szempontjai az elsődlegesek minden festménynél, így ha úgy döntesz, hogy tőlem rendelsz egyedi festményt, akkor az biztosan a számodra legmegfelelőbb módon és stílusban fog elkészülni. Ha szeretnéd teljesen rám bízhatod a megvalósítás menetét, de szívesen veszem az ötleteket és javaslatokat, valamint az egészen egyedi és meglepő koncepciókkal is bátran fordulj hozzám.

 

Remélem a galériába felkerült képeim elnyerik a tetszésedet és hamarosan együtt alkothatunk valami fantasztikusat.

Dolhai Izabella

Dolhai Izabella

Remélem az oldalra felkerült képeim elnyerik a tetszésedet és hamarosan együtt alkothatunk valami fantasztikusat.

Legutóbbi posztok